img-1

VINURI

Atamanul este conducătorul unei echipe de pescari, după cum i se spune la noi, aici, la intrarea în deltă. Iar acest vin este făcut în cinstea tuturor celor care știu se orienteze pe cursul vieții. Care își duc barca mai departe în siguranță, fie aceasta nu este tocmai o barcă, ci, poate, familia, prietenii sau echipa cu care lucrează. Celor care știu când e cazul tragă mai tare, dar și când e nevoie se oprească și se liniștească la un pahar cu vin.

ATAMAN FETEASCA REGALA

Culoare galben deschis cu nuante aurii.
ce ascunde o explozie
de arome florale placate mirosului. Un vin direct, complex si nuantat, facut ca sa bucure atamanul.

ATAMAN
CUVEE ALB

Proaspăt, floral, fin, savuros și foarte prietenos, facut ca sa induplece atamanul.

ATAMAN
ROZE

Mirosul fructat, proaspăt și puternic completează gustul de capșune și fructe roșii. Postgustul este foarte lung și onctuos, ca sa ramana cu atamanul.

ATAMAN
MERLOT

Culoarea este un roșu, nu foarte intens, cu note încă violet pe robă. Primul nas are note de vanilie intense, urmat de note fructate și vegetale. Gustul este rotund, taninurile sunt moi și delicate, postgust lung și remanent, ca sa nu fie uitat de ataman.

Pagaia este vinul vinurilor noastre. Cel mai cel.
Un vin în care ne punem toată forța și pentru care tragem tare iasă exact așa cum trebuie iasă.
Sau chiar un pic mai bine de atât. Unul cu care vrem arătăm ceea ce putem noi mai bun și care trebuie le tragă și pe celelalte după el.

Așa atunci când muncim pentru el, o facem cu un anume gând în minte:
dacă vrei performanță, chiar dacă știi ai trecut de linia de finish, nu te oprești.
Ci îți vezi în continuare de treabă și încerci faci lucrurile și mai bine în următoarea cursa.
Sau te autodepășești în următorul an.

PAGAIA
SAUVIGNON BLANC

Un Sauvignon Blanc proaspat, de culoare gaben deschis cu reflexii verzui.
Nasul floral cu note citrice, gust plin, intens, cu aciditate vioaie. Un vin de performanta

PAGAIA
ROZE

Un roze cu o culoare frumoasa si apetisanta.
Gust fin = arome de fructe si flori. Un vin de performanta.

Un vin născut la noi în cuib.
Modelat de cunoștințele despre vin care s-au păstrat în aceste locuri, de gândurile oamenilor care au trecut pe aici, cu care am stat la vorbă și cu care am schimbat idei, și de poveștile pe care le-au mai adus din când în când apele și la urechile noastre.

Este un vin care duce mai departe specificul locului în care trăim și care ne dorim ajungă scoată cât mai multe gânduri care pot avea importanță pentru cultura noastră, a românilor, la suprafață – oricine le-ar avea și de oriunde ar veni. Un vin deschis, pe care îl vedem stând pe orice fel de masă, în timp ce se aude orice fel de muzică. Pentru avem această idee în minte, pe măsură ce accepți mai multe lucruri și mai diferite, devii mai bogat.

kultura
Sauvignon Blanc

Culoarea sa galben-verzui deschis parcă prevestește nuanțe fine de flori de soc și gustul echilibrat cu arome de fructe galbene. Bea-l la o masa cu saramura de crap si povesti cu care sa iti hranesti cultura.

kultura
feteasca regala

Un vin proaspăt și revigorant cu o culoare verzui. Olfactiv este foarte puternic, plin de miresme de flori de câmp și de flori de cireș. Are un gust echilibrat cu nuanțe citrice, care se potrivește bine cu peste si ceva povesti pescaresti, care sa iti mai relaxeze cultura

kultura
riesling italian

Un vin cu nuanțe verzi evidente, arome subtile, perfect pentru cei ce preferă vinurile mai puțin aromate. Gust proaspăt, lung și echilibrat. Bea-l si lasa povestile sa curga

KULTURA
MUSCAT OTTONEL

Un vin de culoare galben-aurie. care strălucete în pahar.
Aromat și bogat, cu note de caise și fructe galbene confiate.
Gust dulce și plăcut, ce îl face să fie un vin fin și feminin. Dulceața este bine echilibrată de o senzație tonică de final. Bine răcit poate fi consumat ca desert sau doar așa, de plăcere. Ideal, alaturi de ceva muzica.

KULTURA
ROZE

Un Cabernet Sauvignon vinificat roze cu o culoare de somon și nuanțe portocalii, cu arome plăcute și fine. Gust plin de arome de fragi și căpșune. Proaspat si echilibrat, de pus pe orice masa, alaturi de orice fel de muzica.

KULTURA
MERLOT

Un vin roșu ușor de băut, cu o culoare roșu-deschis, arome de fructe roșii de pădure, completate de o nuanță de gem spre final. Tanini sunt supli și moi, dând o senzație catifelată în gură. Bun pentru povesti care sa iti imbogateasca cultura, dar si pentru unele care sa te faca sa iei pauza de la ea. Si doar sa razi.

Contact Us:

  • Str. 1 decembrie 112, Baia, Tulcea
  • 0722156004​
  • contact@cramahamangia.ro
  • CUI 652685
    J36/830/1994

Follow Us:

Newsletter: